Hvorfor Ninjafilm? Det hele startet da en ung og lovende Astrid ferierte på Bornholm og bestemte seg for at hun ville ha et filmproduksjonsselskap når hun ble stor. Som sagt, så gjort, og i dag er hun daglig leder.

Astrid Thorvaldsen er selskapets regissør, daglig leder og svar på Tarantino. Hun ter seg stort sett som folk, foruten når andre lager kvalm på kino. Astrid har en mastergrad i film- og videoproduksjon fra NTNU og en mastergrad i filmregi fra National Film and Television School i Storbritannia. 


Kontakt: 

astrid[krøllalfa]ninjafilm.no

Eli Nygård er selskapets lydoperatør, både på sett og innen lyddesign. Utstyrt med headset og en lang og nysgjerrig mikrofon, får Eli alltid med seg alt som skjer på sett. Eli har en mastergrad i film- og videoproduksjon fra NTNU.


Kontakt:

eli[krøllalfa]ninjafilm.no

Gine Moen Kirkholt er firmaets nevrotiker og ser begrensninger og kriser der andre ser muligheter. Dette kommer imidlertid godt med i jobben som administrativ leder, produsent og innspillingsleder på sett, hvor vi lander på en gyllen middelvei. Gine er utdannet psykolog ved NTNU.


Kontakt:

gine[krøllalfa]ninjafilm.no