Förändring Fryder

FÖRÄNDRING FRYDER


2017


Rune og Pernille finner stuebordet ødelagt på mystisk vis. På jakt etter et nytt stuebord på IKEA møter forholdet deres større prøvelser enn de hadde sett for seg. Er dette den naturlige gangen i et forhold, eller ligger det en større konspirasjon bak?


Förändring Fryder er en kortfilmkomedie skrevet og regissert av vår egen Astrid Thorvaldsen og Erik Paulsen i To Sølvmynter Film, med Atle Antonsen, Marianne Meløy og Jakob Schøyen Andersen i hovedrollene. Filmen har blitt vist på en rekke filmfestivaler fra Norge til Sør-Afrika og Australia.

FRELS OSS FRA DET ONDE


pågående


Teaser for prosjektet Frels oss fra det onde. Skrevet og regissert av Astrid.

VOKTEREN


2017


I filmen Vokteren følger vi Melvin. Han vokter skogen. Skrevet og regissert av Astrid. 

MYRA


2016


En jente dagdrømmer seg vekk til et myrlandskap på bursdagen sin på nyttårsaften. Der venter noen på henne. Skrevet og regissert av Astrid.

INNTRENGEREN


2015


Inntrengeren er en kort-kort horrorfilm regissert av Astrid. Den ble vist på Minimalen Kortfilmfestival i 2015.

THE BRIGHT SIDE


2015


Denne kortilmen er skrevet og regissert av æresninja Thomas. Den har vært vist på festival i Seattle, USA og på Minimalen Kortfilmfestival i Trondheim. Under Minimalen vant filmen prisen Beste forfilm, og ble dermed vist i en måned før filmen Crimson Peak på Trondheim Kino.

FESTEN


2013


Kortfilmen Festen ble laget av Astrid, Eli og æresninjaer Thomas og Ingvild som en eksamensfilm ved Film- og videoproduksjon på NTNU. I 2013 vant Festen Filmpolitiets Kortfilmpris, og har ellers blitt vist på festivaler i Norge, Sverige, Tyskland, USA, Ukraina, Australia, Belgia og Polen.